LA MARATÓ 2013

Benvolgudes famílies,

Com cada any s’acosta la data de la marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties neurodegeneratives i la nostra escola hi participem amb un CIRCUIT SOLIDARI.

Què farem?

Dimarts 10 de desembre al matí muntarem un circuit al pavelló esportiu. Es tractarà de fer una volta al circuit. Tots aquells que volgueu participar ho podreu fer aportant 1 euro. Serà una cursa solidària, amb l’objectiu de córrer i recaptar diners per a la Marató. Per tant, no hi haurà premis per als guanyadors, creiem que l’objectiu és participar-hi el màxim de gent per poder fer una gran aportació a la Marató.

Com participar-hi?

ALUMNES:
Per poder participar a la cursa cal que feu arribar 1 euro al tutor/a del vostre fill/a el més aviat possible, recordant que el circuit es farà el dimarts 10 de desembre.

PARES I MARES:
També esteu convidats a participar-hi aportant 1 euro el mateix dia just abans de la cursa. A les 8:50h tots aquells que vulgueu córrer podreu fer la vostra aportació a l’entrada del pavelló esportiu i d’aquesta manera accedir al recinte per participar al circuit. Us preguem la màxima puntualitat.
El circuit, en la categoria de pares i mares, començarà a les 9h.

MOLT IMPORTANT:

Els pares i mares només podreu accedir al pavelló si participeu al circuit.
No es tracta d’una festa oberta a les famílies sinó una activitat de solidaritat com tantes d’altres que realitzem al nostre centre en horari escolar.
Aquest any, els pares sou els que inicieu el circuit i, els que vulgueu (i hàgiu participat) us podreu quedar a les grades i veure els altres participants.