UN VIATGE MUSICAL

Fa uns dies vam fer un espectacle. Un viatge musical. A continuació trobareu els vídeos de tots els balls que han fet els vostres fills.

Des de l'escola us volem donar les gràcies a tots els que heu fet possible aquest espectacle, els pares i mares que heu portat la roba, maquillat..., a tots els mestres que heu fet possible aquest espectacle també us volem donar les gràcies.
 UN VIATGE MUSICAL

La música és a tot arreu, és per això que avui ens proposem fer “Un viatge musical”. Des de ben petitons, la música ens relaxa, ens anima, ens distreu … aprenent cançons també aprenem a parlar i a comunicar-nos. Quina és la millor manera de començar el dia, sinó és amb música? (actuació Llar Infants- BON DIA A TOTHOM). 

Tant els petits com els grans hem de començar el dia amb il·lusió, la vida és plena de coses noves per descobrir. Saludar-nos cada dia amb un somriure pot ser una bona manera. (actuació 2n- BON DIA). 

El silenci també forma part de la música, sense silenci no hi ha ritme, quan estem en silenci sentim, escoltem….. poder adonar-nos del que ens envolta!!! (actuació de P3- EL SILENCI).

La música comença amb unes simples notes, DO, RE, MI, FA, SOL, LA, SI, DO…. que unides tenen sentit, ritme, melodia... (actuació de 1r- EL SO DE LA MÚSICA).

Si volem viure amb alegria, hem d’escoltar música, buscar-la i trobar-la, en el món del circ la música hi és ben present, ens fa emocionar, ens fa vibrar, ens dóna alegria… (actuació P4- Alegria).


Ja des de temps antics, la música animava als vilatans dels pobles, a l’Edat Mitjana a les corts es feien balls de prínceps i princeses. (actuació P5- DANSA MEDIEVAL).


A la nostra terra catalana, el folklore tradicional és ple de música i danses, la més coneguda és la Sardana. (actuació 3r - SARDANA VERSIÓ MARE MEVA).


També ens venen balls d’altres contrades, de països llunyans com l’oest americà. (actuació 4t-Ball country-OH,SUSANNA). 


I també de països més propers, com Holanda. (actuació 5è- Dansa Tradicional holandesa – SCHIP MOET ZEILEN).

La música és al circ, en els espectacles, en els concerts, a la ràdio del cotxe i al MP3, la vida canvia i la música també (actuació 6è- CHANGES).

La nostra historia recent és plena de musicals que han marcat a tota una generació. (actuació de les mares de l’escolaMAMMA MIA).

També hi ha cançons d’amor i d’esperança, de tendresa i de passió. Des de l’escola donem molta importància a la música, volem que cada dia hi sigui present, volem seguir aprenent danses, balls, cançons, de la nostra terra i del nostre món. La música ha de formar part de l’escola i l’escola ha de creure en la música. Mestres bojos per l’educació i també pels infants, mestres bojos per tu: MÚSICA!!! (actuació Mestres de l’escola – BOIG PER TU).

Que la música us acompanyi avui i sempre, poseu una mica de música a les vostres vides i sigueu feliços!!!
Comissió de Festes de l’Escola Sant Jordi
Abril 2014