Cliqueu per veure les activitats dia a dia de la nostra Comunitat d'Aprenentatge recollides a l'arxiu del bloc. Hi trobareu propostes per al debat, recull de materials, galeries fotogràfiques, resums i d'altres materials interessants. 

La pàgina on sou ara és només una explicació històrica del camí que l'escola està fent cap a la Comunitat d'Aprenentatge.


Octubre 2013
Es reuneix la  gestora de la Comunitat i s'acorden les accions que es faran aquest curs.
La comissió de decoració s'encarrega de decorar el hall de l'escola amb aportacions pròpies i dels nens i de les nenes de l'escola .
Es posa en marxa de nou el  bibliopati. 


Març 2013
La pàgina de Comunitats i el bloc estrenen nou format per mirar de fer més senzill l'accés a tot el material que hem recollit. 
 


Febrer 2013
Ja és oficial, oberta la inscripció al curs d'informàtica per a mares i pares. També han començat a posar en marxa l'hort escolar, les col·laboracions amb alumnes d'ESO, les xerrades dels voluntaris a les classes, el "bibliopati", les converses en anglès,... Això ha començat a funcionar i que no s'aturi!

Gener 2013
Ara ja estem aplicant un bon nombre d'accions: lectura a cicle inicial, anglès oral a Cicle Superior, col·laboració d'experts, apadrinament lector a infantil, disfresses i carnestoltes, servei de préstec de la biblioteca... Poc a poc us n'anirem informant des de noves eines de la comunitat. Us mantindrem informats i informades!

Maig 2012
Actualment ens trobem en plena fase del "somni". En aquesta fase tota la comunitat educativa somia com voldria que fos la nostra escola. A la foto hi podeu veure la sessió del Plenari de la Comunitat.

Abril 2012
Jornada de portes obertes: L'escola es muda per Sant Jordi. Amb l'ajuda de tota la Comunitat hem pintat, arreglat persianes i portes, hem decorat passadissos, hem netejat i endreçat, hem traslladat coses... I pel Juny continuarem...
ELS NENS SOMIEM...


























POSEM ORDRE ALS NOSTRES SOMNIS 


Primer hem recollit els somnis de cada classe. En un segon pas els més grans han llegit i han fet un buidatge dels seus propis somnis i dels dels seus companys més petits i els han classificat. Hi ha molta feina perquè som molts i molts, i perquè els somnis són molt i molt somiats. També hem llegit els somnis que algunes famíles ens van fer arribar a la Jornada de Portes obertes i els estem posant en comú. Hi haurà feina per moooooooooolta estona!